Hastanemize Toplu Taşıma İle Ulaşım

Metro ve Metrobüs ile:

M1A hat numaralı metro ile Ataköy-Şirinevler durağında ya da Bahçelievler  veya Şirinevler metrobüs durağında inerek aşağıda belirtilen otobüs veya minibüslere binerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Otobüs ile:

Şirinevler’den;
Giyimkent istikametine giden "HT11" numaralı otobüse  binip, Bahçelievler Devlet Hastanesi Durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.
Şirinevler yanyoldan Mahmutbey Caddesi istikametine giden "97", "97E", "97BT", "98A", "98M", "78ZB" ve "HT13" numaralı otobüslere binip Bahçelievler Devlet Hastanesi Durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Bağcılar’dan, Yunus Emre Köprüsü’nden geçen Şirinevler-Giyimkent otobüslerine binip, Bahçelievler Devlet Hastanesi Durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Minibüs ile:

Mahmutbey Caddesi’nden geçen Bahçelievler Devlet Hastanesi minibüslerine binerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Kemal Sunal Caddesi’nden geçen Bahçelievler Devlet Hastanesi minibüslerine binerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Bahçelievler Metro İstasyonu önünden kalkan Bahçelievler Devlet Hastanesi minibüslerine binerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

AYRICA:

Aşağıda yer alan linke tıkladıktan sonra, sol tarafta bulunan mavi alana (üst kısmına) bulunduğunuz konumu yazarak hastanemize nasıl ulaşabileceğinizi kolayca öğrenebilirsiniz.

Buraya tıklayınız.

08 Haziran 2023