T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi

Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Vehap SEVER

Başhekim Yardımcısı

Uz. Dr. Vehap SEVER

Uz. Dr. Vahap Sever; 28.01.1962 tarihinde Çaykara Şahinkaya’da doğmuş olup, ilk ve ortaokulu Çaykara İlçesinde,lise eğitimini Trabzon Lisesinde tamamladı. 1978 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini 1985 yılında tamamlayarakaynı yıl Ordu İli Yokuşdibi Beldesinde mecburi hizmetine başladı.1986 yılında Ordu İli Sağlık Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 1988 yılında Balıkesir İli Erdek İlçesindeaskerlik görevini yapan Uz Dr. Vehap Sever askerlik dönüşü tekrar görev aldığı Ordu Sağlık Müdürlüğünde kiMüdür Yardımcılığı görevini 1993 yılına kadar sürdürdü. Aynı yıl atandığı Ankara İli Karşıyaka Sağlık Ocağındakigörevinden sonra 1994 yılında Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi Biyokimya Laboratuvarında uzmanlık eğitimine başladı.1997 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı olarak aynı hastanedeki görevini2000 yılına kadar sürdürdü. 2000 yılında İstanbul Bakırköy Devlet Hastanesi Biyokimya ve Klinik Biyokimya uzmanlığıgörevine atandı. 2001 yılında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüşen hastaneninsatın almadan sorumlu Başhekim Yardımcılığı görevine getirilen Uz. Dr. Vehap Sever bu görevini 2 Kasım 2012 tarihine kadarsürdürdü. 15 Ocak 2014 tarihinde Bakırköy Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığıgörevine atandı.

2018 yılı itibariyle İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başlayan Uz. Dr. Vehap Sever,evli ve bir erkek çocuk babasıdır.