T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nermin ORDUHAN

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü

Nermin ORDUHAN

1972 yılında İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini ÇeşmeOrtaokulunda Lise eğitimini Zeynep Kamil Sağlık Meslek Lisesinde tamamlayan Orduhan, 1994 yıllarındaİstanbul Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinde Yüksek Hemşirelik Bölümü okudu. 2013 yılında GazikentÜniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü Yüksek Lisansını tamamladı.1990-2014 yıllarında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Acil Tıp Kliniği Sorumluhemşiresi ve Umke sorumlusu olarak görev yaptı. Evli; biri kız çocuğu annesi olan Orduhan, 2014 Ocakayında Bahçelievler Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak göreve başlamış ve halengörevini devam ettirmektedir.