T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi

Hastanemize Toplu Taşıma İle Ulaşım

Metro ile:

Metro ile Ataköy-Şirinevler durağında inerek aşağıda belirtilen otobüs veya minibüslere binerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Otobüs ile:

Şirinevler’den, Şirinevler-Giyimkent otobüslerine binip, Çavuşpaşa Durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Bağcılar’dan, Yunusemre Köprüsün’den geçen Şirinevler-Giyimkent otobüslerine binip, Çavuşpaşa Durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Minibüs ile:

Mahmutbey Caddesi’nden geçen Bahçelievler Devlet Hastanesi minibüslerine binerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Kemal Sunal Caddesi’nden geçen Bahçelievler Devlet Hastanesi minibüslerine binerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

AYRICA:

Aşağıda yer alan linke tıkladıktan sonra, sol tarafta bulunan mavi alana (üst kısmına) bulunduğunuz konumu yazarak hastanemize nasıl ulaşabileceğinizi kolayca öğrenebilirsiniz.

Buraya tıklayınız.